Koneos blogg

Topp 5: Våra mest lästa blogginlägg om IT och digitalisering år 2017

Micael Corneliusson

5 mest lästa artiklar 2017

Året börjar närma sig sitt slut. Under de tolv senaste månaderna har vi i vår blogg lyft upp olika aktuella ämnen som rör digitalisering och IT-miljön hos företag. Vi svenskar älskar ju listor, och därför har vi samlat vår topp 5 med de mest lästa blogginläggen under 2017. Mycket nöje, inspiration och ny kunskap! 


1) Skillnaden mellan Generation X, Y och Z på arbetsplatsen

Skillnaden mellan Generation X, Y, Z

Vi vet att det finns olikheter mellan generationerna X, Y och Z. Men exakt vad är det som kännetecknar dem sett från ett digitalt perspektiv? I detta inlägg tar vi upp deras olikheter och hur de fungerar så att du som arbetsgivare bättre kan ta tillvara på deras unika drag.

2. [Film] Per Holknekt om kardinalfelet som de flesta företagarna gör

Per Holknekt

Vi träffade Per Holknekt, grundare av bland annat klädmärket “Odd Molly”, för en exklusiv intervju där han pratar om utmaningar som många företag i uppstartsfasen upplever. Bland annat diskuterar han produktfokus, analys och uppföljning. Vi får även höra Pers svar på frågan kring vad de flesta företagen gör fel. Se filmen med Per här. 

3) IT-proffsen om Office 365

blogg_koneo_itproffsen-587750-edited.jpg

Vi intervjuade två av våra kunniga säljare på Koneo om Office 365. I intervjun tar de upp deras egna tankar kring produkten och vilka funktioner som de själva använder mest. Säljarna ger även sina bästa råd till företagare och svarar på vanliga frågor från små och medelstora företag. 

4) ”Finns stora vinster att göra genom en omfattande digitalisering”

lindkvist_blogg_koneo-689034-edited.png

Vi intervjuade Daniel Lindkvist, VD för Lystra personlig assistans, som har gjort en otroligt snabb tillväxtresa. Daniel delar med sig av de utmaningar han upplevt under denna resa och hans tankar kring digitalisering av verksamheten. Läs vår intervju med honom här

5) [Film] Nöjda medarbetare och kostnadsbesparingar tack vare IT

rebecca_koneo_blogg-885634-edited.png

En intervju med Rebecca Thorén, säljdirektör på Konica Minolta, som delar med sig av sina tankar kring kostnadskontroll, personalutveckling och kundvård samt hur de genom deras IT-miljö har fått nöjdare medarbetare. Klicka här för att komma till videon med Rebecca. 

Digitaliseringen stöttar företag i utvecklingen framåt. Vill du fördjupa dig mer om företags olika livscyklar och utmaningar inom dessa stadier? Ladda ner vår rapport! Ladda ner vår rapport!

Topics: IT, Digitalisering

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen