Koneos blogg

[Film] Per Holknekt om hur du hittar kunder i uppstartsfasen

I den tredje och sista delen av vår intervju med serientreprenören, föreläsaren och konsulten Per Holknekt pratar vi uppstartsfasen och vilka metoder man kan använda sig av för att hitta kunder. Per menar också att det finns anledning att fokusera mer på strategier än själva produkten. Se filmen! 

Topics: Uppstartsfas

Så undviker entreprenören de 5 största fallgroparna i uppstartsfasen


Entreprenörer och företagsledare som är i färd med att starta upp en verksamhet kan göra många fel. Felaktiga bedömningar av konkurrensen, inifrån-och-ut tänk och dålig marknadsföring är bara några exempel. Att undvika dessa fel är inte enkelt, men det finns metoder för det och dem presenterar vi i denna artikel.

Topics: Uppstartsfas

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen