Koneos blogg

7 IT-trender som snabbrörliga verksamheter bör ha koll på

Det går inte en dag utan rubriker om att teknikutvecklingen är snabbare än någonsin, och att det nu är dags för IT-avdelningen att omdefiniera sitt uppdrag. Det framkallar säkert en känsla av villrådighet hos en och annan IT-chef, men läser man mellan raderna så finns det saker som återkommer. Läs vilka de röda trådarna är.

Topics: Tillväxt Säkerhet

6 tydliga trender som kräver en bekymmersfri IT-miljö

Ibland är det svårt att hålla sig ajour med trenderna kring IT och arbetsmiljön, särskilt om man som IT-chef vill grunda sina beslut på fakta. Därför har vi sammanställt det som vi tycker tydligast pekar på att valet av en bekymmersfri IT-miljö är nödvändigt.

Topics: Tillväxt Säkerhet

4 punkter som CIO bör ha i åtanke vid översyn av IT-miljön

Topics: Bekymmersfri IT Säkerhet

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen