Koneos blogg

Så blir expansionen av ditt företag riktigt lyckad

När tillväxten av ditt företag accelererar allt snabbare, är det förmodligen dags att gå över till nästa fas i utvecklingen. Det är tid att expandera, något som kan kännas skrämmande för många entreprenörer. Därför presenterar vi i denna artikel ett antal ovärderliga tips för en framgångsrik expansion.

Topics: expansion

Koneos bloggläsare vill se tillväxt och expansion under 2018

Hur tar jag mitt företag till nästa nivå? Hur hoppar jag på tillväxtvågen som sveper genom Sverige just nu? Det är frågorna som är högst på agendan för Koneos bloggläsare. Inte mindre än 3 av de 5 mest lästa artiklarna på vår blogg i år handlar om tillväxt och expansion. Vi har hela listan!

Topics: expansion

Mobilitet - faktorn som skiljer bra företag från bättre

Helt nya affärsmöjligheter och kortare beslutsvägar är en av fördelarna med att jobba mobilt. Många företag har fortfarande inte anammat den nya tekniken, men med tanke på vilka fördelar mobilitet kan ge är det hög tid att sätta igång! 

Topics: Digitalisering expansion

MittLivsStil satsar på stilfull IT-miljö för expansion

Gym-, friskvårds- och hälsocentret MittLivsStil i Luleå vill växa. De 30 föreningar som man hittills har kopplat till organisationen behöver en gemensam plattform för information. För att lyckas locka ännu fler, krävs att både administration och kommunikationen hålls samman. Därför har de ansvariga satt igång ett projekt som går ut på att bli mer snabbfotad och flexibel.

Topics: expansion

5 anledningar till varför VD:n ska satsa på expansion

Att vara rastlös är ett typiskt karaktärsdrag för entreprenörer. När ett småföretag rullar på, är tillväxt och expansion nästa spännande utmaning. Och inte enbart spännande - en expansion kan ge större varumärkeskännedom, resultera i att kunderna får ett bredare produkt- och tjänsteutbud, skapa "skalfördelar" samt ge de anställda en större mening att gå till jobbet varje dag. Men det finns fler skäl, och dessa kan räknas hem i kronor och ören!

Topics: expansion

Höstens 5 populäraste artiklar för entreprenörer som vill digitalisera

Digitalisering, att hitta kunder och tillväxtdödare. Det är de hetaste frågorna i Entreprenörs-Sverige just nu - i alla fall om man tolkar Koneos topplista över bloggartiklar. Ännu en bubblare på listan: Hur digitalisering av verktyg och processer bidrar till uppstart, tillväxt och expansion. 

Topics: Tillväxt Digitalisering expansion

Expansion och innovation tack vare digitala verktyg

Varje år betalar försäkringsbolagen flera miljarder i skadeersättningar. Men värderingen av skadan påverkas i mångt och mycket av handläggarens subjektiva bedömning. Det har Malmöföretaget Upptec insett och utvecklat en tjänst som ser till att värderingarna blir trovärdiga och rättvisa. Idag befinner företaget sig i en spännande expansionsfas, och för att klara den tar alla anställda mycket hjälp av IT-teknik.

Topics: Digitalisering expansion

4 frågor till VD:n inför expansionen - och hur IT kan ge svaret

Ditt företag går bra, ni har haft en stadig tillväxt sedan uppstarten och har nu nått gränsen där ni på allvar bör diskutera frågan - fortsätta som vanligt eller expandera? Innan du trycker på expansionsknappen och gasar på, finns det ett antal punkter att fundera över. Vi listar dem i detta blogginlägg.

Topics: expansion

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen