Koneos blogg

[Film] Nöjda medarbetare och kostnadsbesparingar tack vare ITPå Konica Minolta är det många dokument i omlopp, och innan företaget tog steget till molnet rådde en situation där medarbetarna behövde skriva ut i stort sett varenda dokument för att ha det säkrat. Nu kan de selektivt styra över vilka dokument som behövs fysiskt. Säljdirektören Rebecca Thorén menar att Konica Minolta tack vare sin flexibla IT-miljö har fått nöjdare medarbetare. Se filmen!

Topics: Digitalisering

Våra 5 mest lästa artiklar om trender som påverkar IT-chefen


Bland alla aktuella frågor som påverkar IT-avdelningar sticker vissa ut lite extra. Till exempel generationsskiftet, tillväxt och utbildning av användarna. I vår topplista över våra mest lästa artiklar finns just därför dessa ämnen välrepresenterade. Här är de!

Topics: Digitalisering

7 lärdomar från unga agila företag när det gäller tillväxt

Spotify, Facebook, Amazon - alla är de företag som har revolutionerat sina respektive branscher och marknader. Än idag är det en och annan VD på de traditionella drakarna som sitter och kliar sig i huvudet och undrar vad som egentligen hände när de blev omkörda i innerfilen. Det finns flera förklaringar och lärdomar som även små och medelstora företag kan dra nytta av i sin strävan efter tillväxt.

Topics: Tillväxt IT Digitalisering

Koneo – vi gör IT enklare

Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar. Vi finns alltid nära, med fler än 400 medarbetare på mer än 30 platser över hela landet. Tillsammans kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster. Läs mer på koneo.se

Prenumerera på vår blogg