Koneos blogg

Sommarläsning: Våra mest uppskattade artiklar 2018

Micael Corneliusson

hangmatta-302199-edited

Vecka 30. Hela Sverige är på ledighet, och det råder ett härligt lugn. Du kanske vilar i hängmattan sitter i en stuga i fjällen och pustar ut efter dagens topptur? Oavsett var du befinner dig så är vi säkra på att du har tid för och är sugen på lite sommarlektyr. Här kommer den, i form av de mest lästa artiklarna på vår blogg sedan årsskiftet.

1) Utan papper och pärmar kan Profilservice växa ännu mer

profilservice

Profilservice, en av de mest etablerade aktörerna i profilkläder och profilproduktsbranschen, har de senaste åren alltmer slängt papper och pärmar och blivit riktigt digitala. Detta för att klara av en lavinartad tillväxt. Läs vår intervju med VD:n!

2) MittLivsStil satsar på stilfull IT-miljö för expansion

mittlivsstil

Gym-, friskvårds- och hälsocentret MittLivsStil i Luleå vill växa. För att kunna satsa på expansion på riktigt krävs en modern IT-miljö, som företagets IT-ansvarige berättar.

3) Kaminföretaget som eldade upp pappersarbetet och digitaliserade

kaminforetaget

Nordic Heating i Forsbacka har satsat på att digitalisera företaget. De senaste kvartalen har Nordic Heating haft en så pass stark tillväxt att de tog sig i in på Veckans Affärers lista över Sveriges superföretag. Och, som VD:n menar, tänker de fortsätta sin effektiviseringsresa allt medan tillväxten fortsätter.

4) 5 tankar från ledare om expansion - och hur du använder dem

5-tankar

Om det finns en sak vi vet om småföretag, så är det att de fokuserar på tillväxt. När mjukvarutillverkarna Salesforce frågade entreprenörer och småföretagare, berättade drygt 70 procent att de satsar på expansion i framtiden. Vi vill inspirera och delar här med oss av våra favoritcitat som kommer att hjälpa dig i din väg framåt.

5) Skogsentreprenörerna som digitaliserar

acre

ACRE Skogstjänst har valt en egen väg i en analog bransch. Företaget har digitaliserat sina rutiner och processer genom modernt systemstöd. En insats som effektiviserar arbetet, som vi berättar i denna artikel.

Ladda ner  "Frågebatteriet för vd:n i expansionsfasen"

Topics: Digitalisering

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen