Koneos blogg

Koneos bloggläsare vill se tillväxt och expansion under 2018

Micael Corneliusson

Pengar som växer

Hur tar jag mitt företag till nästa nivå? Hur hoppar jag på tillväxtvågen som sveper genom Sverige just nu? Det är frågorna som är högst på agendan för Koneos bloggläsare. Inte mindre än 3 av de 5 mest lästa artiklarna på vår blogg i år handlar om tillväxt och expansion. Vi har hela listan!

[Ladda ner VD:ns guide till tillväxtfasen och hur IT kan hjälpa till]

1) MittLivsStil satsar på stilfull IT-miljö för expansion

mitt-livs-stil-optimized.jpg

Som entreprenör är man intresserad av hårda fakta, och de levererar vår artikel om gym-, friskvårds- och hälsocentret MittLivsStil i Luleå. I artikeln berättar företagets IT-ansvarige om "uppstädningen" i deras IT-miljö och hur detta effektiviserar för hela personalen som nu slipper lägga tid på tidskrävande arbetsuppgifter. 

2) Forskare: Det finns 7 nyckelfaktorer för kontinuerlig tillväxt

nyckelfaktorer

Tillväxt kommer inte per automatik, utan det gäller att entreprenören och/eller VD:n bäddar för den med rätt förutsättningar. Vilka det är har forskare från Jönköping slagit fast. Jag vet inte om forskarna tagit intryck av Gnosjöandan, som ligger strax söder om Jönköping. Men driftighet, småföretagande och informella nätverk bör vara på allas agenda under 2018!  

3) 7 trender för småföretagare 2018

7 trender

Vi svenskar är trendmedvetna, vilket är en av anledningarna till varför vi ständigt förnyar oss. Därför har vi tittat i spåkulan och sammanställt några av de trender som vi tror kommer påverka småföretagare under 2018. Bland annat ser vi en ökad användning av molntjänster, AI och mer personlig marknadsföring.  

4) Låt 2018 bli året då du förverkligar dina tillväxtdrömmar, VD!

År 2018

En artikel som innehåller de delar som vi på Koneo tror på kommer hjälpa företag att få den tillväxten som de siktar på: digitalisering och automatisering, en upprustning av arbetsplatsen i sig och ett skifte bort från den gamla säljfokus som råder på många företag. Börja hjälp istället!

5) 5 inspirerande citat om tillväxt och hur du använder dem i praktiken

En nyckel på growth

Inspiration är viktigt, i all jakt efter nya kunder och marknader. Men bara om man får tips om hur denna inspiration kan användas "hands on". Visst är företagare praktiska människor? Därför fick detta blogginlägg väldigt många läsare och det är vi glada för.

Topplistan talar sitt tydliga språk, det är tillväxt som är i fokus i år. Därför vill vi också tipsa om vår guide till tillväxtfasen som du kan ladda ner här nedan. 

Ladda ner vår guide!

 

 

Topics: expansion

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen