Koneos blogg

3 måste-läsningar för VD:n som vill se tillväxt i sitt bolag

Micael Corneliusson

3 måste-läsningar

Det finns oändligt många anledningar till att starta och driva ett företag, från självförverkligande till personlig frihet. Eller för att sjösätta en idé som man ruvat på länge. Men när det väl kommer till kritan, är tillväxt vital om du vill nå dina mål. Det är inte lätt, men absolut inte omöjligt. I denna artikel tipsar vi om kunskap som kommer att göra resan till målet mycket enklare.

1. Rapporten som ger större förståelse

Från att formulera en bärkraftig affärsidé till att hitta kapital och att upprätthålla försäljning. Det är många utmaningar som präglar VD:ns och de anställdas vardag. Detta gäller inte minst  företag i tillväxtfasen som ökar omsättning och vinst snabbare än BNP:n.

För dig som företagsledare har vi därför sammanställt en rapport som på ett lättillgängligt sätt beskriver fokusområden för företagen i allmänhet och för VD:n i synnerhet. Som ett litet extra presenteras den ledarstil som passar bäst i tillväxtfasen. Är du entreprenör, producerare, administratör eller integratör?

Ladda ner vår rapport!

2. Guiden med praktiska tips

Struktur är lika mycket ett rött skynke för entreprenörer som en nödvändighet för företag som vill växa på riktigt. Om de inte driver verksamheten på ett mer strukturerat sätt, kommer de aldrig kunna ta hand om kunderna som genereras i den ökade försäljningen. Det gäller också att bygga ett starkt team med nya medarbetare som hanterar kundtillströmningen.

I vår guide berättar vi vilka tre områden du bör komma tillrätta med. Samt vilka hjälpmedel som gör det mycket enklare att hålla den önskade tillväxttakten.

Ladda ner vår guide!

3. Hur molntjänster och tillväxt hänger ihop

När du som VD har insett vilka utmaningar du tampas med (och att du inte är ensam om dem), är det dags för nästa steg. Utse vilken metod som är den bästa för att lösa din största utmaning. Sedan ska du utse den leverantör som erbjuder denna lösning, exempelvis IT och digitala verktyg för en modern verksamhet.

Vi på Koneo hjälper dig. Läs i en pdf som vi har sammanställt om hur molntjänster och tillväxt hänger ihop..

Ladda ner  "Frågebatteriet för vd:n i expansionsfasen"

 

 

Topics: Tillväxt

Om Koneo

Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan.

Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans. Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söder.

Prenumerera på vår blogg

Senast på bloggen